ПП "БудАгроПлюс"

Ремонт, монтаж, будівництво і обслуговування підприємств АПК

Теплогенератор твердопаливний ГТУ

Наявність:
Під замовлення
Ціна:
Договірна
  
Повідомте нам, що Ви знайшли інформацію на Агробіз!

ТЕПЛОГЕНЕРАТОР БІОПАЛИВНИЙ ГТУ

 

Теплогенератори, що виробляє компанія «Будагроплюс» призначені для отримання теплого повітря у великому обсязі при мінімальних затратах палива. Перевага теплогенератора, розробленого нашою фірмою полягає в тому, що паливом для нього можуть служити відходи від деревообробних виробництв (тирса, стружка), пеллети, а також рослинні відходи сільськогосподарського виробництва (лушпиння соняшника, відходи зернових, подрібнена солома, щепа, костриця).

Дана перевага є вагомим фактором при виборі теплогенеруючої установки для підприємства із-за надмірно високих цін на традиційні теплоносії - природний та скраплений газ, дизельне паливо тощо. Завдяки інноваційним конструкторським рішенням, які були впроваджені при проектуванні теплогенератора вдалося зберегти високі енергетичні характеристики обладнання при мінімальному споживанні альтернативного палива.

Особливу увагу при проектуванні та виробництві теплогенераторів приділяється пожежній безпеці, а також питанням охорони праці. Зокрема виключається прогорання палива в подавальному шнеку до бункера завантаження палива. Високий ступінь автоматизації теплогенератора дозволив мінімізувати затрати праці операторів. Для зручності експлуатації є можливість установки люка для запуску та обслуговування теплогенератора з правого або лівого боку. Також для уникнення зависання палива з високою вологістю над подавальним шнеком в паливному бункері передбачена система перемішуванняпалива, яка розташована безпосередньо над шнеком.

 

Цільове призначення повітряного теплогенератора ГТУ.

  • » переобладнання зернових сушарок для роботи на біопаливі;

  • » обігрів теплиць, складів, цехів, ангарів та інших виробничих приміщень;

  • » сушка деревини та т. д.

 

Технічні характеристики твердопаливного теплогенератора (ГТУ).

 

Наименование параметра и (или) размера Единица измерения Норма
ГТУ-0,5 ГТУ-1,0 ГТУ-2,0 ГТУ-3,0 ГТУ-4,0 ГТУ-5,0
1. Топливо   а)древесина: щепа, опилки, стружка, пеллеты, брикеты и т.д.; 
б)отходы переработки сельско-хозяйственной продукции: солома, шелуха, отсев и т.д.
2. Номинальная тепловая мощность, не менее МВт 0,5 1,0 2,0 3,0 4,0 5,0
3. Диапазон регулирования тепловой мощности МВт от 0,5   до 0,75 от 0,75 до 1,25 от 1,25 до 2,10 от 2          до 3,5 от 3,0     до 4,5 от 3,5    до 5,5
4. Температура горячего воздуха, не более °С 500
5. Объем загрузочного бункера, не более м3 2,2 3,3 4,3 5,5 6,8
6. Коэффициент полезного действия топливный , не менее % 90
7. Номинальное давление, не менее Па 2800   2200  
8. Обогреваемая площадь м2 от 800 до 1300 от 1300 до 2800 от 3000 до 5500 от 5500 до 7800    
9. Количество сжигаемого продукта (в зависимости от тепловой мощности) кг/час от 60 до 450 от 250 до 750 ≈ 1т. до 1,5 т.
10. Занимаемая площадь, не менее м2 4,16 5,74 10,1 12,5 15 17,5
11. Габаритные размеры, не менее мм  
длина   3200 3700 5300 4800 6200 7000
ширина 1300 1550 1800 2200 2500 2500
высота 2000 2200 2700 2850 3000 3250
12. Масса, не более кг 2950 3500 4250 6750 8500 10000
13. Установленная мощность Электродвигателей кВт 4,1 7,7 8 10,5 16

Гарантійний термін експлуатації теплогенератора до капітального ремонту від 12 до 24 місяців, залежно від виду палива, яке застосує замовник, а також від режиму експлуатації (сезонний або цілодобовий). Теплогенератори нашого виробництва відрізняються простотою в експлуатації і обслуговуванні, високою економією (витрата палива знижена в 2 рази порівняно з наявними аналогами).Примітка: параметри установки можуть бути змінені, згідно з технічним завданням замовника. Установка може бути скомпонована з теплообмінником нашого виробництва або легко інтегрована в роботу з аналогічним обладнанням інших компаній.

 

Підготовка до експлуатації.

Теплогенератор повинен бути встановлений на рівну, горизонтальну поверхню з не горючих матеріалів, основа якої метал або бетон. Площадка, повинна бути віддалена від інших будівель на безпечну відстань (не менше 1 м), а також мати хороше освітлення.

Поруч з установкою не повинно розташовуватися вибухових (балонів з пропаном, бутаном, метаном, генераторів ацетилену та ін.), а також легкозаймистих речовин (ГЗМ матеріали).

Приміщення куди буде встановлений теплогенератор має бути обладнане протидимним захистом, а також мати хорошу притоково-витяжну вентиляцію.

В розпорядженні операторів та обслуговуючого персоналу повинні завжди бути первинні засоби пожежогасіння (пісок, азбестовий повсть, вогнегасник).

Перед запуском перевірити теплогенератор на наявність сторонніх предметів.

До обслуговування та експлуатації теплогенератора допускаються працівники віком від 18 років, які пройшли необхідне навчання, інструктажі та отримали посвідчення на допуск до роботи.

 

Технічне обслуговування.

При технічному обслуговуванні слід контролювати стан зовнішніх та видимих внутрішніх поверхонь теплогенератора. Проводити чистку камери згорання від золи та інших шлаків кожні 24 години.

При змінах в роботі теплогенератора приступати до пошуку причин неполадок можна тільки після охолодження камери згорання (менше 40 0С).

 

Відвантаження та доставка.

Відвантаження готового виробу здійснюється в повній стандартній комплектації без упаковки. Можлива установка додаткових модулів згідно з проектом замовника. Ми можемо доставити та встановити виріб прямо на Ваш промисловий майданчик.

 

 

 

 

 

 

 

  • Дата публікації: 11.07.2022
  • Країна виробник: Украина
  • Виробник: БудАгроПлюс

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Интайм
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Ночной Экспресс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Безналичный расчёт
  • Наличный расчёт
  • Предоплата