ПП "БудАгроПлюс"

Ремонт, монтаж, будівництво і обслуговування підприємств АПК

Сушарка зернова шахтна

Наявність:
В наявності
Ціна:
Договірна
  
Повідомте нам, що Ви знайшли інформацію на Агробіз!

Зерносушарка шахтна виробництва компанії «Будагроплюс» призначена для сушіння зерна, злакових, олійних, бобових культур, способом нагнітання нагрітого повітря до оброблюваного продукту.

Проводиться із застосуванням технології лазерної різки та комп’ютерного гнуття на високотехнологічному обладнанні, що значно підвищує якість виробленого вироби.

Зерносушарка виробляється в 3-х варіантах:

 

  • » з вбудованою зоною охолодження;

  • » можливість застосування режиму сушарки в потоці;

  • » застосовується порційний режим сушки.

 

Технічна характеристика зерносушарки з теплогенератором ГТУ-2,0.

Показники

ЗСА - 52

ЗСА - 45

ЗСА - 37

ЗСА - 30

ЗСА - 23

ЗСА - 16

Продуктивність теоретична планова т/год

 52,3

45,2

37,8

 30,4

 23,1

 15,7

Розміри шахти м:
ширина:
довжина:
висота:

 

0,945
5
2,5

 

0,945
5
2,5

 

0,945
5
2,5

 

0,945
5
2,5

 

0,945
5
2,5

 

0,945
5
2,5

Насипний об’єм зерна м3

65,6

 56,4

47,2

38,0

 28,9

 19,7

Число рядів коробів в шахті

72

60

48

36

24

12

Число коробів в одному ряді шахти

13 и 11

13 и 11

13 и 11

13 и 11

13 и 11

13 и 11

Габаритні розміри м:
ширина не більше:
довжина:
висота:

 


3,5
6
19,6

 


3,5
6
17,1

 


3,5
6
14,6

 


3,5
6
12,1

 


3,5
6
9,6

 


3,5
6
7,1

Продуктивність вказана для наступних температур сушки 90 0С для пшениці, 120 0С для кукурудзи, при температурі зовнішнього повітря 15 0С, вологості до 70%.

Переваги

Основною перевагою зерносушарки компанії «Будагроплюс» є вироблення гарячого повітря теплогенератором, який використовує органічне паливо. Це можуть бути пеллети, відходи підприємств деревообробної промисловості (тирса, стружка тощо), а також відходи переробки сільськогосподарських культур (лузга соняшника, костриця, лушпиння та інше).

Завдяки цьому, у зв’язку з підвищенням цін на газ, мазут, солярку, електрику, придбавши нашу зерносушарку Ви отримаєте істотну економію в роботі Вашого підприємства за рахунок зменшення витрат на дорогі енергоресурси, так-як деякі з них можна акумулювати з відходів виробництва підприємства.

Також незаперечною перевагою нашої зерносушарки є інноваційні та конструкторські рішення, які були реалізовані нашими інженерами при проектуванні, а також надійні, якісні матеріали, які застосовуються при виготовленні. Все це забезпечує більш тривалу та ефективну роботу обладнання при великих обсягах виробництва кінцевого продукту.

 

Проектування зерносушарки.

Наша компанія тривалий час успішно співпрацює зпровідними проектними інститутами та фірмами, що спеціалізуються на проектуванні об’єктів для підприємствагропромислового комплексу.Висококваліфіковані фахівці розроблять проектзерносушарки, який буде повністю відповідати вимогам Вашого виробництва з мінімальними витратами часу та фінансів.

 

Монтаж зерносушарки.

Усі будівельні та монтажні роботи виконають фахівці компанії «Будагроплюс». Сюди входять: підготовка будівельного майданчика, залив фундаменту, безпосередньо монтаж конструкцій зерносушарки, встановлення обладнання, будівництво під’їзних шляхів та господарських будівель, підключення силових агрегатів до джерел живлення, інтеграція всіх контрольно-вимірювальних приладів в єдину автоматичну систему управління технологічним виробництвом (АСУ ТВ).

 

Проведення пуско-налагоджувальних робіт.

Ми проведемо весь перелік пуско-налагоджувальних робіт та робіт, пов’язаних з введенням об’єкта в експлуатацію. Також наша компанія виконує навчання операторів установки по роботі з основними агрегатами зерносушарки їх ремонту.

 

Сервісне обслуговування зерносушарки.

За бажанням замовника фахівці компанії «Будагроплюс» проведуть повне сервісне обслуговування та ремонт конструкції зерносушарки, а також всіх її агрегатів.

X

  • Дата публікації: 11.07.2022
  • Країна виробник: Украина
  • Виробник: БудАгроПлюс

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Интайм
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Ночной Экспресс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Безналичный расчёт
  • Наличный расчёт
  • Предоплата